http://www.zustercarla.nl/over-ons/_153____NL
 

Over Zuster Carla

Binnen de reguliere gezondheidszorg is er de laatste jaren steeds minder aandacht voor de persoonlijke wensen en behoeften van de zorgvragende cliënt. Vaak is er slechts tijd voor het verpleegkundig handelen, waarbij het geven van tijd en aandacht aan u als cliënt uit het oog is verloren.

Daarom ben ik, Carla de Rijke, gestart met Zuster Carla, een kleinschalige en persoonlijke organisatie die verpleging en verzorging aan huis levert.

Zuster Carla heeft als haar doel om naast het leveren van hoogwaardige zorg en verpleging, juist ook tijd en aandacht voor u als cliënt centraal te stellen.

Voor Zuster Carla is de sociale component van groot belang. Zuster Carla geeft dit vorm door aandacht te geven aan de specifieke wensen van u als cliënt. Extra persoonlijke aandacht, het zijn van een gesprekspartner en het geven van morele ondersteuning in de vorm van een klankbord en begeleider, zijn hier voorbeelden van. U wilt zich gerespecteerd, geaccepteerd en comfortabel voelen.

Ik ben inmiddels meer dan 36 jaar werkzaam in de gezondheidszorg als verpleegkundige, leidinggevende, huidtherapeute en in de particuliere verpleegkundige zorg aan huis. Mijn ruime levens- en werkervaring hebben mij niet alleen vaktechnische kennis gebracht maar ook inzicht in de vaardigheden en sociale kwaliteiten waaraan goede zorgverleners moeten voldoen om de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

Zuster Carla werkt uitsluitend met gediplomeerde verpleegkundigen en ziekenverzorgenden, die een ruime ervaring hebben in de zorg. Kwaliteit, kennis van zaken, een brede belangstelling, inlevingsvermogen en respect zijn criteria waarop medewerkers van Zuster Carla worden geselecteerd.

Met hartelijke groet,

Carla de Rijke